|
|
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Eğitim | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
CriticalWave
Geçici Üye
|
Konu: tamamen eğitimli fakat kendi ele gelmiyor.Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2010 Saat 20:24 |
|
selam arkadaşlar sultan papağanımı alalı 6-7 ay oldu. kafesın dışına çıkarıyoruz. avucumuza falan alıyoruz ısırma yok sadece kafesdeyken ısırıyor. fakat önceden parmağımıza geliyordu artık gelmiyor kaçıyor.neden böyle oldu nasıl ele gelmesi için tekrar eğitebilirim ?
2. soru 4 ay önce dişi aldık. o baya bi korkuyor. elimizi yaklaştırınca falan. bunuda elimizde tutunca ısırmıyor fakat çırpınıyor biraz.. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. |
|
|
|
|
ibiş
Başkan
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 3786
|
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2010 Saat 20:32 |
|
Avucumuza alıyoruz derken tutmaktan bahsediyorsanız aslında neden gelmediği gayet açık.Kuşların tutuldukları zaman ısırmamaları bundan hoşlandıkları anlamına gelmiyor.
Elinizi bundan sonra tutmak için değil sevdiği yiyecekleri ikram etmek için uzatın.Kısa zamanda gelmeye de başlayacaktır.Bu süre içerisinde avuçlamayın ama. |
|
|
Ahmet Kaleli İBİŞ (pearl dişi-şendul) |
|
|
|
|
xTHRee
Site Yöneticisi
|
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2010 Saat 20:40 |
|
Sultanlar avuçlanmaktan hoşlanmazlar ( istisna olanlar hariç ) Bu sebeble el ile ilgili değişik fobiler kazanabiliyorlar. bu nedenle yakalamak yerine kafasını parmağınız ile okşarsanız bu onun hoşuna gidecektir. İstediğinizde de parmağınıza gelecektir. Aynı zamanda sultanlar monogom olduklarından dolayı eşlerini kıskanabiliyorlar. Ortak hareket ermek istiyorlar. bundan dolayıda bir problem olmuş olabilir.
|
|
|
YeMiŞ ( PeaRL - eRKeK)
BaDeM ( Lutino - DiŞi ) aSiL (PieD - Erkek) CıLCıL ( Pearl - Dişi ) SıDıKa ( Hint Bülbülü ) KeNaR ( Hint Bülbülü ) ____________________ DoĞaYı SeV, ÇeVReYi KoRu |
|
|
|
|
CriticalWave
Geçici Üye
|
Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2010 Saat 00:06 |
|
Hm anladım arkadaşlar teşekkürler.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|