|
|
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Davranışlar | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
yukselkj
Geçici Üye
|
![]() Konu: Sonraki adım ne olmalı ?Gönderim Zamanı: Dün Saat 23:31 |
|
Merhabalar, biz kuşumuzu alalı 1,5 ay kadar oldu yavaş yavaş bize alıştı gibi, artık kafesten elimi içeri uzatabiliyorum ve elime geliyor, parmağıma konabiliyor hala biraz ürkeklik var ama eskisinden çok farklı, bugün elimden yem de yedi iyice alıştı bize, bir sonraki adım ne olmalı artık kafesin dışına çıkarmalımıyım sizce? birde sapıkça davranışlar yapıyo elime geldiğinde kuyruğunu sağa sola sallayıp çiftleşme davranışları sergiliyor :) bu normal mi daha 7 aylık falan sanırsam 1 yaşını doldurmadı ötüşleri değişik ama hala bizi pek taklit edemiyor kendi kafasına göre takılıyor :) yorumlarınızı bekliyorum..
|
|
|
|
|
dursun
Özel Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 03:03 |
|
Yaklaşımınız ve gelişmeler çok güzel. Günün belli saatlerinde sizin istediğiniz ölçüde kafes dışına çıkarabilirsiniz. Ancak kafesten çıkardığınızda perdeleri çekin ve varsa aynalar kapalı olmalı. İlk çıktığında şuursuzca uçup sağa sola çarpabilir.
Anlattığınız çiftleşme hareketi. Fotoğraflarını eklerseniz yaşı hakkında yorum yapabiliriz. Belki zannettiğinizden daha büyüktür. |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|