|
|
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Diğer Evcillerimiz | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
sltn_meraklısı
Üye
|
![]() Konu: limon konuştuuu yehuuuGönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 23:51 |
|
yehuuu benim cadı kızım konuşuyor. her akşam aramıza alıp, ağız birliyle canım canımmm demelerimiz işe yaradı. ayrıca onu tam olmasada alıştırdık. şimdi 4 aylık. (aslında çoktan alışırdı ama 1 ay onunla ilgilenemedim) ona, alkışlarla pis limonnnn diye bağırıyoruz. ve limoon kız çıktıııı diye şarkı söylüyoruz. cadım benim. ama ufak bir sorun var. limonun dışkısı poposuna yapışıyor. kuru ve sert dışkı onu rahatsız ettiği için sürekli ağzıyla temizliyor. çok zararlı. bu konuda ne yapmamız gerek? yardım çok lazımm |
|
|
|
|
kanaryaci
Geçici Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2010 Saat 03:06 |
|
Dişi sultanlar konuşamazki sultanınız sanırım erkek. kızım diyosunuz ama:D |
|
|
mahmut.
|
|
|
|
|
sltn_meraklısı
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2010 Saat 21:34 |
|
yanlış düşünüyorsunuz. ilgilenildiği takdirde dişi sultanlarda 1 kelime de olsa konuşabilir. ayrıca belirtmemişim galiba benim kuşum muhabbet.
|
|
|
|
|
judgee
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2010 Saat 21:42 |
|
:) haydi hayırlı olsun , artık 1 kelime öğrendiyse gerisi akarsu yatağı gibi olur .. mubişler sultanlara göre çok daha çabuk öğrenip daha fazla kelime taklit edebiliyor..
|
|
|
Hayat safsatalardan ibaret ise rastlantı vardır!
eğer ki hayat bir rastlantı değil ise safsatada yoktur.. .. |
|
|
|
|
Jackie
Site Yöneticisi
|
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 18:54 |
|
Burada konuşmasından veya cinsiyetinden ziyade poposuna yapışan dışkı durumu endişelendirici. Büyük ihtimalle kabızlık belirtisi ancak başka sorun da olabilir. Atında şişkinlik var mı? Dışkı genelde normalinden büyük mü? Ilık suya batırılmış pamuk ile poposunu temizle ve çok az miktarda sıvı yağ sür etrafına. Durumunu yakından takip et ve bize haber ver. Limon'a neler yediriyorsun? Sebze ve meyve yemiyor mu?
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|